Kennismakingsgesprek

Om samen de reis te maken door jouw doolhof is een wederzijdse klik tussen jou als cliënt en mij als therapeut van belang, daarom start ik met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Intakegesprek

Wanneer we beiden na het kennismakingsgesprek besluiten om samen de weg door en uit jouw doolhof te zoeken, volgt er een intakegesprek van een uur.

Behandelplan

Na het intakegesprek stel ik een behandelplan op waarin jouw hulpvraag en doel is beschreven. Dit plan is de leidraad tijdens de behandelperiode.

 
 

Gesprekken

Na ondertekening van het behandelplan, gaan we beginnen met onze reis middels individuele gesprekstherapie. Dit zijn gesprekken van een uur, die wekelijks of tweewekelijks zullen plaatsvinden. Tijdens de gesprekken maak ik aantekeningen, die in je dossier bewaard worden. Je kunt aan het einde van de sessie foto’s maken van deze aantekeningen en van de gebruikte materialen.

Evaluatie

Na 5 gesprekken is er een evaluatiemoment. Samen kijken we naar wat de therapie zover op heeft geleverd en hoe verder te gaan. Mocht de therapie niet voldoende aansluiten bij je hulpvraag, kijken we samen naar wat beter aansluit bij wat je nodig hebt.